Veronica Metz

Bij de pianolessen en keyboardlessen zoek ik naar een geschikte methode, die past bij het kind of de volwassene. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er de auditieve pianomethode met liedjes, die eerst gezongen en dan gespeeld worden. De pianomethode van Hal Leonard werkt heel eenvoudig. Nog voordat de leerling heeft leren noten lezen worden er al leuke liedjes gespeeld. Gevestigd in de Nicaraguadreef.

Klik hier voor meer informatie.

Jeroen Snijder

Na mijn pianostudie aan het Utrechts Conservatorium, heb ik een lespraktijk opgebouwd in Utrecht.Ik geef pianolessen aan beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen.

Klik hier voor meer informatie.

Ana Belen

Ana Belen geeft privélessen in de wijk Zuilen aan de St. Ludgerusstraat. Telefoonnummer: 0647484583, email: abmbernabeu@gmail.com.

Imke Vermeulen

Pianospelen bestaat uit diverse facetten. In de pianolessen bij KlavierPlezier komen ze allemaal aan bod om tot een volledig en veelzijdig pianist uit te kunnen groeien, want zo beleef je het meeste plezier achter het klavier. Hieronder de belangrijkste aandachtspunten tijdens de lessen.

Klik hier voor meer informatie.

Šárka Hanrathová

Zelf muziek maken is een van de mooiste dingen in het leven.

‘The connection between technique and musicality and feelings is very strong; all colours in music come from emotional states.’ M. Perahia.

Klik hier voor meer informatie.


 

Daniëlle Bourne

Pianoles voor jong en oud, beginner en gevorderde speler. Pianoles Utrecht Wil je graag piano leren spelen of je spel naar een hoger niveau brengen? Wees welkom in mijn privé lespraktijk in het centrum van Utrecht.

Klik hier voor meer informatie.

 


 

Pianolessen Utrecht

Pianolessen Utrecht is gespecialiseerd in het geven van pianoles in Leidsche Rijn Utrecht en in Utrecht Centrum. Docenten zijn Lenka Meurders en Pavel Ambroz.

Klik hier voor meer informatie.


Marijke van der Oudera

Vanaf september 2015 verzorgt Muze van Zuilen keyboard- en pianolessen op maandag en vrijdag aan kinderen en volwassenen.  Locatie: Professor Kohnstammstraat 12, Utrecht (Zuilen).

Klik hier voor meer informatie.


Aafje van Gemert

Al sinds het begin van mijn studie aan het conservatorium, geef ik met veel plezier pianoles. Inmiddels heb ik tien jaar leservaring, heb vervangingen gedaan aan verschillende muziekscholen en conservatoria en is er een bloeiende privé-lespraktijk opgebouwd in Utrecht. Ik geef les in mijn studio aan huis, met vleugel. Ik heb leerlingen van alle leeftijden, allen met een flinke dosis talent.

Klik hier voor meer informatie.


 

Willeke Smits

Willeke geeft orgelles op het Ruprecht orgel uit 1711 van de Tuindorpkerk in Utrecht, het Meere orgel uit 1790 van de Dorpskerk in Maarssen en het Verschueren orgel van De Rank in Nieuwegein.

Verder geeft ze pianoles op haar Sauter vleugel in Maarssen.
Tevens is, op aanvraag, pianoles aan huis mogelijk.

Klik hier voor informatie.